$ ETH 352% YTD, OKEx käynnistää Ethereum 2.0 Staking

$ ETH 352% YTD, OKEx käynnistää Ethereum 2.0 Staking -tukea 17. joulukuuta mennessä

Koska kiinnostus Eth2: n panostamiseen on kasvanut, OKEx on päättänyt tarjota “yhden napsautuksen” palvelun “ennen” 17. joulukuuta, mikä on paljon aikaisemmin kuin mitä kilpaileva Coinbase on luvannut.

Eth2: n Beacon-ketjun mainnet käynnistettiin 1. joulukuuta. Tämä on ”vaihe 0” Ethereum 2.0 -kehityssuunnitelmassa.

Näin Ethereum-säätiön majakkaketjuopas selittää majakkaketjun perusidean ja tarkoituksen:

”Beacon-ketju esittelee Ethereumille osuuden todistamisesta. Tämä on uusi tapa auttaa pitämään Ethereum turvassa. Ajattele sitä kuin julkista hyötyä, joka tekee Ethereumista terveellisemmän ja ansaitsee sinulle enemmän ETH: ta prosessin aikana. Käytännössä se edellyttää, että panostat ETH: n vahvistajaohjelmiston aktivoimiseksi. Vahvistimena käsittelet tapahtumia ja luot uusia lohkoja ketjuun. “

Vaikka Beacon-ketju “ei pysty käsittelemään tilejä tai älykkäitä sopimuksia”, se on välttämätöntä “laajennetun sirpaleiden ja sidosryhmien verkoston” koordinoimiseksi. Shard-ketjut, jotka “lisäävät verkon Bitcoin Pro kapasiteettia ja parantavat tapahtumien nopeutta laajentamalla verkon 64 lohkoketjuun”, ovat seuraava Eth2-päivitys, ja ne tarvitsevat “panoksen toimiakseen turvallisesti”.

BeaconScanilla, joka on Etherecan 2.0: n Beacon-ketjunhallinta Etherscanin luoneen tiimin toimesta, kerrotaan, että ETH2 Beacon -ketjun pääverkossa (8. joulukuuta kello 8.35 UTC: nä) on 27 071 aktiivista validointia.

CryptoGloben kanssa jaetun lehdistötiedotteen mukaan salauksenvaihto OKEx, joka on pitkään ollut Ethereumin ja sen ekosysteemin (erityisesti DeFi-sektorin) vahva kannattaja, on ilmoittanut, että tuleva Eth2-panostuspalvelu tarjoaa käyttäjille hyvin yksinkertaisen tavan “panostaa ETH vastineeksi BETH: lle (eli Beacon ETH) suhteessa 1: 1 ja saada kilpailukykyinen ja kestävä päivittäinen tuotto”.

OKEx “kattaa kaikki Ethereum 2.0 -validaaattorin toimintakustannukset ja ottaa vastuun mahdollisten validointirangaistusten riskistä”, ketjun voitot “jaetaan suhteellisesti sidottujen merkkien lukumäärän ja lukitusajan perusteella, arvioitu vuotuinen tuottoprosentti on 6–20 prosenttia. ” Käyttäjillä on myös mahdollisuus “saada lisää USDT-palkintoja osallistumisesta ohjelmaan”.

OKExin toimitusjohtaja Jay Haolla oli tämä sanoa:

“Olemme iloisia nähdessämme, että Ethereum-yhteisö vetää onnistuneesti Ethereum 2.0: n ensimmäisen vaiheen, ja haluaisimme antaa heille täyden tukemme sallimalla Etherin panostuksen OKExiin. Tämä auttaa panostamaan likviditeettiin, kun Ethereum jatkaa työtä neljän vaiheen läpi kohti siirtymistä todistuskokonaisuuteen, joka pystyy tukemaan miljoonia käyttäjiä ympäri maailmaa. “

Viime perjantaina Grayscale Investments LLC: n toimitusjohtaja Michael Sonnenshein sanoi puhelinhaastattelussa Bloombergille:

“Vuoden 2020 aikana näemme uuden sijoittajaryhmän, joka on ensin Ethereum ja joissakin tapauksissa vain Ethereum. Ethereumissa on kasvava vakaumus omaisuuslajina …

– Omaisuusluokan kehitys on jatkanut itsensä vakiinnuttamista. Ethereumilla on samat linjat kuin Bitcoinilla. ”

CryptoCompare-tietojen mukaan Ether käy tällä hetkellä (8. joulukuuta kello 8.45 UTC-ajankohtana 8. joulukuuta) noin 582,29 dollaria. Vuodesta tähän päivään mennessä Ether on ollut yksi parhaiten suoriutuvista “mega-cap” altcoineista, ja ETH: n hinta nousi noin 356% verrattuna Yhdysvaltain dollariin.